Höstdagarna

PROGRAMLEDARE PÅ HD 23

Vill du vara programledare på Höstdagarna 2023?

Skicka in en video på ca 3 minuter där du ger exempel på hur du skulle öppna Höstdagarna 2023. Utöver detta önskar vi en video på ca 2 minuter där du presenterar dig och berättar varför just du skulle vara bästa programledaren för i år. Du kan ansöka om att bli programledare ensam eller tillsammans med någon. Videona skickas till FKS förbundssekreterare patricia.hognabba@gmail.com senast 28.2.2023 eftersom vi gärna vill få med programledarna i planeringen så tidigt som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s