Höstdagarna

SOMMARDAGAR 12-14.8 och HÖSTDAGAR 4-6.11

Efter en coronapaus på 2 år blir det Sommardagar på Lekholmen 12-14.8. Lekholmen finns i Helsingfors skärgård. Sommardagarna är tänkta för församlingarnas hjälpledare och andra aktiva ungdomar. Programmet är enkelt med tid för avkoppling, gemenskap, god mat och andakt. Deltagaravgiften för Sommardagarna är 40 . Det innehåller boende, mat (plus obegränsad tillgång till glass) och program. På söndagen gör vi dessutom en utflykt till Borgbacken. Sommardagsdeltagarna får ett åkarband för 25 € (normalpris 45 €). Församlingarna får förstås gärna ge bidrag till deltagaravgiften eller resekostnader åt sina ungdomar. Avgiften betalas helst kontant under lägret. Mera info och anmälningsblankett för Sommardagarna hittar du på Sommardagarnas FB-sida och på Höstdagarnas webbplats (hostdagarna.fi). Deadline för anmälningar är 27.7.2022.


Årets Höstdagar arrangeras 4-6.11.2022 i Toijala under temat “Liv”. Höstdagarna bjuder på traditionellt upplägg med verkstäder, café, musik, show, mässor, andakter, glada människomöten, bön, gemenskap och skratt. Vi fortästter satsa på församlingarnas hjälpledare, tack vare positiv respons. Tanken är att det skall vara lätt och meningsfullt att integrera Höstdagarna i församlingens hjälpledarutbildning. Vi erbjuder med 3 verkstadspass på lördagen och under alla verkstadspass erbjuds både “vanliga verkstäder” och verkstäder som passar in i hjälpledarutbildningen. Exempel på hjälpisteman som planeras är; Bibel för hjälpisar, psykisk hälsa, nödförstahjälp, andaktsverkstad, och pysselverksad. Verkstadsutbudet publiceras och kompletteras på Höstdagarnas webbplats www.hostdagarna.fi. Utöver hjälpisverkstäderna kan församlingarna också boka in egna hjälpisträffar under programpasstiden. Varje församling behöver skicka med myndiga gruppledare för sina ungdomar. Anmälningen öppnar i september.

Vi hoppas att du nu har fått all den information du behöver. Hötdagsaffischerna postas till församlingarna på hösten. Den färskaste informationen hittar du på våra webbsidor hostdagarna.fi. Du är välkommen att ta kontakt ifall du har frågor eller behöver mera material!

Välkomna på Sommar- och Höstdagar!

Höstdagsplanerarna 

genom Ninni och Patricia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s