Höstdagarna är din egen upplevelse som du delar med många andra. genom att välja spännande verkstäder gör du din Höstdagsupplevelse speciellt anpassad för dig. Verkstäder med markerade med stjärna* är såna som vi rekommenderar för hjälpledare.

Välj 5 verkstäder i den ordning som du helst vill ha dem (två i reserv). Vi kan inte garantera att alla får sina förstaval.

9. ATT HÅLLA ANDAKT*

En verkstad som utmynnar i lördagens aftonandakt för Höstdagsdeltagarna. Tips på hur man kan lägga upp en andakt, hur man väljer lämplig musik och vad man behöver tänka på när man håller andakt. Laura Kota-aho och Sofia Liljeström ansvarar för verkstaden.

Fortsätt läsa 9. ATT HÅLLA ANDAKT*

10. MENTAL HÄLSA*

Vad gör man när livet inte är så enkelt? När stress, press eller ångest kommer emot? Det här är en workshop om att ta hand om sig själv och varandra. Kom och fundera och diskutera både anonymt och i grupp. Verkstaden leds av Peter Cavonius, Krisjouren för unga. 

Fortsätt läsa 10. MENTAL HÄLSA*

12. HD ONSTAGE SOLIST

För dig som vill utveckla dina musikaliska gåvor och ta plats på HD onstage-scenen inför hela höstdagspubliken genom att sjunga solo med ett proffsigt band. Skicka in en en inspelning där du sjunger något du tycker om till hostdagarna.fi@gmail.com. senast 17.10. Begränsat antal platser. Daniel Jakobsson ansvarar för HD onstage.

Fortsätt läsa 12. HD ONSTAGE SOLIST

13. HD ONSTAGE BACKUPSINGERS

För dig som varit HD onstage/musikal solist tidigare och är beredd att testa lite svårare saker och ta ett större musikaliskt ansvar. Med tight stämsång blir du det som lyfter HD onstage till nästa nivå. Skicka in en inspelning där du sjunger något du tycker om till hostdagarna.fi@gmail.com senast 17.10. Begränsat antal platser.  Daniel Jakobsson…

Fortsätt läsa 13. HD ONSTAGE BACKUPSINGERS