När och var?

Höstdagarna 2022 arrangeras 4-6.11 i Toijala.

Tema

Temat för årets Höstdagar är LIV.

Vem ordnar?

Höstdagarna ordnas av Förbundet kristen skolungdom (FKS) r.f.
Kulturfonden, Ung Martha, Folkhälsan, Kyrkans central för det svenska arbetet och Tammerfors kyrkliga samfällighet stöder FKS i arrangemanget.

Vad kostar det?

Deltagaravgiften för dagarna är 45 euro. I priset ingår mat, övernattning och program. Kolla med din hemförsamling vad slutsumman blir efter buss och eventuell sponsorering.

Vad skall man ha med sig?

Det finns en del madrasser att sova på, men de är inte så tjocka så ett liggunderlag kan vara bra att ha. Ta inte med tjocka luftmadrasser för det har vi tyvärr inte rum med! Ta också med sovsäck, lämpliga verkstadskläder, lite pengar för caféet och dina vänner!

Anmälning

Koll anmälningsdeadline med din ungdomsarbetsledare/präst! Deadline för församlinganra att skicka in sina anmälningar är 21.10!

Mera information?

Om det är något du undrar över kan du fråga församlingens ungdomsarbetare eller ta kontakt med planeringsgruppen via ”kontakt” på den här webbplatsen.

Medlemskap i FKS

Du blir automatiskt medlem i FKS (Förbundet Kristen Skolungdom r.f.) i samband med att du anmäler dig till Höstdagarna. Det ger dig rätten att rösta fram följande FKS-styrelse. Om du själv är intresserad av att vara med och planera Höstdagarna, får du gärna meddela det i samband med att du anmäler dig till Höstdagarna nästa gång, så får din ungdomsarbetare nominera dig till styrelsevalet, som sker i samband med FKS:s höstmöte.