Uncategorized

Hjälp till att tillverka pysselkassar åt flyktingbarn!

I år tillverkar vi pysselkassar åt flyktingbarn på Höstdagarna! Ta med dig en färdigt ifylld kass eller material som vi (under programparkstid) tillsammans kan fixa till en pysselkasse! Innehållet skall vara nytt eller begagnat i gott skick. Du kan t.ex. hämta med dig; färgpennor | suddgummin | pennvässare blyertspennor | mjukdjur | tandborstar & tandkräm | pussel | pysselböcker | miniböcker | serietidningar | välkomstkort | bilderböcker | häften | reflex | små spel | dekorerade tygkassar (sol eller nalle) eller kassar som vi kan dekorera på Höstdagarna! Hoppas du vill vara med och hjälpa!

pyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s