Uncategorized

Höstdagarnas egen app!

12181878_10153285161697399_426196706_nPå din todolista inför höstdagarna är absolut att ladda ner höstdagsappen!

I höstdagsappen hittar du programblad, HD-nyheter och information, men där hamnar också alla bilder och tweets som ni skickar med #höstdagarna .Där finns också en online bönestation och en möjlighet att ställa anonyma frågor till en präst!

Appen finns för Iphone och Android men tyvärr inte för windowsphone. Om du har en windowsphone men ändå vill testa appen så kan du testa den här länken i din webläsare: http://goo.gl/gbj4pc . Det kan hända att det fungerar hyfsat.

Ladda ner appen nu och se till att fylla den med innehåll via #höstdagarna på instagram och twitter!

OBS: I BÅDE APPSTORE OCH GOOGLEPLAY VISAS BILDER FRÅN FÖRRA ÅRETS HÖSTDAGSAPP, MEN NÄR DU LADDAR NER SÅ ÄR DET DEN NYA!