Uncategorized

Typ 50 dagar till Höstdagarna!

Affisch Höstdagarna 2015Äntligen är hösten här och man kan börja räkna nätter till Höstdagarna! Höstdagarna arrangeras i månadsskiftet oktober/november (30-10 – 1.11) i Toijala. Temat för i år är Vem vet.

Årets fantastiskt fina Höstdagsaffisch har designats av Johan Sundman. Se till att den finns på väggen i din församling och skola! Programmet för Höstdagarna finslipas ännu, så dessa webbsidor uppdateras efterhand. Det är fortfarande möjligt att föreslå kortare programnummer för samlingarna. Har du idéer, så tag kontakt med förbundssekreteraren.

Höstdagarna söker också talkoarbetare som bäst – är du över 18 år och vill komma till Höstdagarna för att hjälpa till, så hör av dig!

Ha en fin höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s