Uncategorized

HD Musikal | Skicka in din ansökan!

HD Onstage har under ett par år varit en uppskattad del av Höstdagarna och en möjlighet för ungdomar runt om i stiftet att få pröva sina musikaliska vingar i ett större sammanhang och med proffsiga musiker. Tanken har varit att det dessutom ska vara en tankeväckande och engagerande programpunkt för de som ser och lyssnar.

I år tar vi tanken ett steg längre och väver ihop HD onstage konceptet med teater och dans till en slags musikal. För att ansöka om att vara med på detta så behöver man (förutom den vanliga anmälan) skicka in sin ansökan till hostdagarna.fi@gmail.com senast söndag den 12:e oktober. Där ska för sångarna ingå ett ljudprov där man sjunger något som man tycker om t.ex. i en youtubevideo och för drama så vill vi veta lite om på vilket sätt du hållit på med drama tidigare.

Skicka in din ansökan nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s